Πλιγούρι
Χωρίς πρόσθετα & συντηρητικά
Διατροφική Αξία
Το πλιγούρι περιέχει: φυτικές ίνες για την καλή λειτουργία του εντέρου, σημαντικές ποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος Β, (θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη) απαραίτητες για τον μεταβολισμό και τη σωστή λειτουργία των νευρικών κυττάρων, βιταμίνη Ε που συμβάλλει στην καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, εμφανίζει αντικαρκινική δράση, μαγνήσιο που ενισχύει το μυϊκό σύστημα, επιδρά θετικά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, τριπλάσια ποσότητα καλίου και τετραπλάσια φωσφόρου σε σχέση με το άσπρο ρύζι και τα μακαρόνια και σελήνιο που ασκεί στον οργανισμό ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
Συστατικά
Vegan

Ενδεικτικό Πελατολόγιο





