Σπαγγέτι (Spaghetti)
Τα «σπαγγέτι» ήρθαν στην Ιταλία από τους Άραβες το 827 μ.Χ. Το πιο δημοφιλές πιάτο ζυμαρικών είναι το Σπαγγέτι Μπολονέζ, τα σπαγγέτι όμως είναι και το ζυμαρικό που χρησιμοποιείται στις περισσότερες συνταγές δίνοντας πάντα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Το φρέσκο Σπαγγέτι απορροφά καλύτερα τις σάλτσες κάνοντας πιο εύγεστο το τελικό πιάτο.
Διατροφική Αξία
Το σπαγγέτι αποτελεί πηγή σύνθετων υδατανθράκων, προσφέροντας μακροχρόνια ενέργεια στον οργανισμό. Η φρέσκια εκδοχή του απορροφά καλύτερα τις σάλτσες, προσφέροντας μεγαλύτερη γευστική ικανοποίηση. Παράλληλα, περιέχει φυτικές ίνες και βιταμίνες του συμπλέγματος Β που ενισχύουν την πέψη και τον μεταβολισμό.
Συστατικά
Αλεύρι σιταριού, νερό, αλάτι
Vegan

Ενδεικτικό Πελατολόγιο





